1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR:5 – PAZARYERİ SPOR: 0 BAŞKANIMIZ,1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR FUTBOL TAKIMIMIZLA BİR ARAYA GELDİ.SPORCULARIMIZ”HEPİMİZ HAZIR ASKERİZ”DEDİ.

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR:5 – PAZARYERİ SPOR: 0

Devam etmekte olan “Barış Pınarı”harekatına ilçemizden destek sonsuz.Bugün başkanımız Münür Şahin ile bir araya gelen 1308 Osmaneli Belediye Spor Futbol Takımımız Pazaryeri Sporla yapacağı maçın her iki takım açısından da birlik ve beraberlik havasının ve kahraman askerlerimize desteğin öne çıkacağı bir ortam olacağını söylediler.Futbolcu ve yöneticilerimiz hepimiz hazır askeriz dediler.Şehitlerimize Allah’tan rahmet,gazilerimize şifalar dileyerek,”vatan sana canım feda”,”ne mutlu Türk’üm diyene,”Her Türk Asker Doğar,”Şehitler ölmez Vatan Bölünmez” sloganlarını söylediler.Başkan Münür Şahin “Bu Gençlik ile gurur duyuyoruz.Allah hepinizden razı olsun”dedi.

Bugün oynanan maçta iste takımımız deplasmanda Pazaryeri Sporu 5 – 0 yenerek galibiyet serisine devam etti.Son derece centilmence gecen ve takımların birlikte “Barış Pınarı Harekatına”destek pankartı ile sahaya çıktıkları maçta birlik ve beraberlik havası verildi.İki takımın birlikte taşıdığı pankartta;”Barış Pınarı Harekatında Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin Yanındayız”yazılıydı.İki takımda seyircilerden büyük alkış aldı.Ev sahibi Pazaryeri Spor yöneticilerine,sporcularına ve başarılı Belediye başkanları Zekiye Tekin hanımefendiye centilmenlikleri,misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz.