1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR’DAN GOL YAĞMURU

BİLECİK 1. AMATÖR LİG LİDERİ 1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR GOL OLDU YAĞDI (CEM KAAN TOKA/BİLECİK-İHA)

Bilecik 1. Amatör Lig, 2017-2018 futbol sezonunun ilk yarısını lider bitiren 1308 Osmaneli Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk haftasında da adeta gol oldu yağdı.

Bilecik Edebali Stadında oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 14’üncü haftasında 1308 Osmaneli Belediyespor, Bilecik deplasmanında 1299 Bilecik Kulübünü 6-1 yenerek, liderliğini sürdürdü.

Maça iyi başlayan 1308 Osmaneli Belediyespor, maçın 17’inci dakikasında Yasin Tepe’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası rahatlayan deplasman ekibi maçın 26’ıncı dakikasında İbrahim Şener ile durumu 2-0’a getirdi. Bu golden 7 dakika sonra İbrahim Şener kendisinin ikinci takımının 3’üncü golünü kaydetti. Maçın 38’inci dakikasında 1299 Bilecik Kulübü geliştirdiği bir atakta bir oyuncu yerde kaldı. Sakatlanan oyuncu yerde kalırken, maçın orta hakemi Gökhan Keskin oyunu devam ettirdi. Bu pozisyon gol olurken, 1299 Bilecik Kulübü oyuncuları gol sonrası maçın orta hakemine itiraz etti.

Bu golden sonra yaşanan santra sonrası top kendisine gelen 1308 Osmaneli Belediyespor kalecisi Mete Aktemur topu kendi ağlarına göndererek bir centilmenlik örneği gösterdi. Mete Aktemur’un kendi kalesine attığı gol sonrası durum 4-1’e geldi. ilk yarı bu skorla sonuçlanırken, 1299 Bilecik Kulübü taraftarları maç boyunca 1308 Osmaneli Belediyespor yardımcı antrenörü Eşref Taş’a büyük tepki gösterdi. İkinci yarıda daha kontrollü bir oyun sergileyen 1308 Osmaneli Belediyespor, maçın 80’inci dakikasında bir penaltı atışı kazandı.

Topun başına geçen İbrahim Şener, kendisinin 3’üncü takımının 5’inci golünü kaydetti. Maçın 85’inci dakikasında Celal Daş, 1308 Osmaneli Belediyespor adına bir gol daha kaydederken maç 6-1’lik skorla sonuçlandı. 1308 Osmaneli Belediyespor, bu galibiyetle puanını 39’a çıkarırken, 1299 Edebali Kulübü 7 puanla düşme hattında yer aldı.