1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR’U TESİSLERİNDE AĞIRLAYAN FENERBAHCE SPOR KULÜBÜNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

69322713_2325497367666793_2290981713699930112_n

Alt yapı takımımız U15 bugün Fenerbahce U15’in konuğu olarak İstanbul’da Fenerbahce tesislerinde hazırlık maçı yaptı ve tesisleri gezdi.Altyapıda örnek aldığımız Fenerbahce ve Altınordu Spor Kulüpleri ilçemizde düzenlenen “Lefke Cup U15 futol turnuvası” sonrası takımımız 1308 Osmaneli Belediye Sporu tesislerine davet etmişlerdi.Takımımız bugün İstanbul’da Fenerbahce Dereağzı Tesislerinde Fenerbahce U15 ile hazırlık macı yaptı.Sonrası Fenerbahce U15 takımımızın değerli hocaları ile Fenerium,Fenerbahce Müzesi,Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ni gezdi.Takımımız öğle yemeğinde Dereağzı Tesislerinde konuk edildi.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı acıklamada;”1308 Osmaneli Belediye Spor U15 takımımızı tesislerinde ağırlayan Fenerbahce U15 takımımızın değerli hocalarına ,yöneticilerine ve Fenerbahce Spor Kulübümüze teşekkür ediyoruz.Altyapıda örnek aldığımız Fenerbahce Spor Kulübümüzün Osmaneli ilçemizin çocuklarına,genclerine kapılarını acmasından ve destek olmasından çok memnunuz.İlerleyen günlerde örnek bir alt yapı kulübü olan 1308 Osmaneli Belediye Spor’umuza Fenerbahce Spor Kulübümüzün vereceği bilgiler ışığında yetenekli cocuklarımızı,genclerimizi çok daha iyi yetiştirme,geliştirme olanağı bulacağız.Fenerbahce Spor Kulübümüze ve değerli başkanımız Ali Koç’a,Selim Çecen kardeşime ve U15 takımının değerli hocalarına çok teşekkür ediyoruz”dedi.