1308 OSMANELİ BELEDİYE SPORUN BAŞARILI HOCASI SEDAT MEMİŞ’E HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYOR,BAŞARILAR DİLİYORUZ.

69154419_2325131804370016_2133702029955039232_n

1308 Osmaneli Sporumuzun eski sporcusu ve çok başarılı hocası Sedat Memiş ile Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin bir araya geldi.Yeni sezon için altyapıda Altınordu,Fenrbahce modelini benimseyen 1308 Osmaneli Belediye Spor Milli Eğitim ve Gençlik Spor bünyesindeki yetiştiriciler,sporcularından Spor Fakültesinden mezun olan genç hocalarla birlikte yeni bir yapılanma modeli oluşturdu.Özellikle eğitime ve çocukların gelişimine farklı bir yaklaşımla ve geniş bir eğitici kadro ile destek olacak kulübümüzde 24 saat kulübe zaman ayıracak eğitici kadrosu oluşturuldu.

Fenerbahçe ve Altınordu kulüplerimizle işbirliği içinde alt yapıda örnek modelini daha ileriye götürecek kulübümüz,sahip olduğumuz insan kaynağımızdan çok başarılı sporcular üretecek.TFF ile de işbirliği yapacak 1308 Osmaneli Belediye Spor yeni tesisler,lokal ve yeni sahalar ile Osmaneli kamp merkezi olacak.Osmaneli ilçemizdeki genç nüfusumuzu eğiterek ve yetiştirerek çok önemli yıldızları içimizden çıkaracağız.Kulübümüz için şampiyonluk bir sonuç,ama iyi sporcu yetiştirmek ve onları önemli kulüplere kazandırmak hedef olacak.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada eski sporcumuz ve çok başarılı değerli hocamız Sedat Memiş’e bugüne kadarki hizmetleri için teşekkür ediyoruz.Değerli hocamızdan bundan sonrası için her zaman istifade edeceğiz.Yeni sezonda yeni yapılanma ve yeni eğiticilerle birlikte 1308 Osmaneli Belediye Sporu tüm branşlarda daha yukarı seviyelere çekeceğiz.Sporda yeni hedeflere mutlaka ulaşacağız”dedi.