1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR ATLETİZM TAKIMIZDA YETİŞEN SPORCUMUZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

1308 Osmaneli Belediyespor Atletizm takımımızda yetişen ve Fenerbahçe Atletizm takımına transfer olarak yarışmalara katılan sporcumuz Abdulkerim Akdaş’tan büyük başarı.14-15 Haziran tarihinde Bursa’da yapılan U16 Türkiye Şampiyonasında Cirit atma branşı Türkiye 1.cisi Gülle atma branşında Türkiye 3.cüsü olmuştur.Başkanımız Münür Şahin;”Değerli sporcumuza,ailesine,kendisini yetiştiren Hocamız Sercan Ocak ve sporcumuzu transfer ederek gelişimine destek olan Fenerbahçe Spor Kulübü Atletizm şubesine çok teşekkür ediyoruz “dedi.