1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR KARATE TAKIMIMIZIN DÜZENLEDİĞİ KUŞAK TÖRENİ VE GÖSTERİLERE KATILDIK.

1308 Osmaneli Belediyespor karate takımımızı,bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz çalıştırıyor. Değerli hocalarımız eşliğinde gençlerimiz, çocuklarımız her gün gelişim kaydediyor. Bugün kuşak töreninde bir üst kuşağa geçen sporcularımıza belgelerini verdik.Kaymakamımız Yüksel Ünal,Belediye Başkanımız Münür Şahin,İlçe Başkanımız Şaban Güdem,Kadın Kolları Başkanı Sevcan Alkuş,Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Döş,sporcularımızın ailelerinin katıldığı törene ilgi yoğundu.Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada çok değerli hocalarımızın yetiştirdiği sporcularımızın milli takımlar düzeyinde aldıkları başarılarla hep birlikte öğünüyoruz.Değerli hocalarımıza bire kez daha emekleri için teşekkür ediyoruz dedi.