1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR KARATE TAKIMIMIZIN MİLLİ SPORCUSU MUHAMMET TEZCAN MİLLİ TAKIMLA İLK TURNUVASINA ÇIKTI. | Osmaneli Belediyesi

17 – 19 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 57 ülkeden 846 sporcunun mücadele ettiği WKF U14 gelişim turnuvasında başarılı olarak 7.oldu.1308 Osmaneli BElediyesi Karate Takımı ve milli takım sporcusu Bilecik ilininde ilk milli sporcusu olarak çıktığı müsabakalarda;1. Turda Kuveyt’li rakibini 4-22. Turda Belçikalı rakibini 5-03. Turda çıktığı müsabakayıda 2-0 galibiyetle gecerek çeyrek finale çıktı.Çıktığı üçüncülük maçında Kırgız rakibine 1-0 yenilerekturnuvayo 7.tamamladı.Başkanımız Münür Şahin,”Karetede gençlerimize sahip çıkarak büyük mesai harcayan ve milli takıma sporcu kazandıran hocalarımız Salih Kurnaz ve Tuğba KURNAZ’ın kutluyoruz. Milli sporcumuz Muhammet Tezcan’ı kutluyor henüz başlangıcında olduğu başarılarının devamını diliyoruz,1308 Osmaneli Belediye Spor başkan ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyoruz”dedi.