1308 OSMANELİ BELEDİYESPOR:2-BİLECİKSPOR:0

eee

14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik alarak 38 puana ulaşan ve Bozüyük Vitra Spor ile aynı puanda şampiyonluk mücadelesi veren takımımız 1308 Osmaneli Belediyespor, kendi sahasında bir galibiyet daha elde etti.

Dün Osmaneli ilçe stadımızda Bilecik Spor Bilecik Spor ile karşı karşıya gelen takımımız 1308 Osmaneli Belediye Spor ilk yarıda durum 0-0 iken ikinci yarıda 10 sporcu ile mücadele etmek zorunda kalmasına rağmen 2-0’lık galibiyet elde etti. Elde ettiği son galibiyetle birlikte 41 puana ulaşan takımımız 1308 Osmaneli Belediye Spor, Bozüyük Vitra Spor ile şampiyonluk mücadelesi veriyor. Bir alt yapı takımının ulaştığı bu başarıdan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bu büyük başarıda emeği geçen sporcularımıza, antrenörlerimize ve sportif direktörlere teşekkür ederek bu sezon sonunda üst liglere sporcu yetiştirip vererek asıl amacımıza o zaman ulaşacağımızı dile getirdi.

İlçe stadımıza gelip de bu müsabakayı izleyen İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet DUYMUŞ, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber BEKTAŞ, İl Jandarma Komutanı Albay Alper SIR’a da 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Başkanı Hayati Kaba spora verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Okunma Sayısı: 1.652