15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ TABİAT PARKI YÜKSEKOKUL ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN AĞAÇLANDIRILDI

17880364_1845511655665369_7580917071363129589_o

Osmaneli Belediyesi ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Osmaneli Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde, Osmaneli 15 Temmuz Şehitleri Tabiat Parkına fidan dikildi.

Belediyemiz tarafından Sakarya nehri kenarında yapılmaya başlanan 15 Temmuz Şehitleri Tabiat Parkı ağaçlandırmasına başlanıldı. Osmaneli Meslek Yüksek Okulu’nun kuruluşunun 10. yılı anısına okul öğrencileri park alanına meyve fidanı dikti.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ve Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA’nın katıldığı ağaç dikme töreninde, Başkanımız öğrencilere Osmaneli ile ilgili bilgiler verdi. Belediye Başkanımız öğrencilere, “Sizler Türkiye’nin her yerinden gelerek burada tahsilinizi yapıyorsunuz. Şunu unutmayınız ki, 975 yıldır kesintisiz Türk Şehri olan Osmaneli’nde okuyorsunuz. Osmaneli Türklerin eline geçtikten sonra bir daha hiç düşman ayağı değmemiş bir şehirdir. Birçok il ve ilçenin kurtuluş günler varken, bizim yani Osmaneli’nin kurtuluş günü yoktur. Onun için önemli bir şehirdesiniz. Sizlerin dikmiş olduğu bu fidanlar, bu şehre daha da önem katacaktır. Yıllar sonra buraya geldiğinizde, altında gölgeleneceğiniz, oturup dinleneceğiniz bir ağacınız var artık. Sizlere bu katkınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Osmaneli Meslek Yüksekokulu öğrencileri de Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’e kendilerine böyle bir imkânı sunduğu için teşekkür etti.