18. GELENEKSEL OĞULPAŞA YAYLA ŞENLİKLERİ VE KARAKUCAK GÜREŞLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ.

Covid 19 nedeniyle ara verilen “18.Geleneksel Oğulpaşa Yayla Şenlikleri”bu yıl Osmaneli Belediyesi katkılarıyla,Oğulpaşa Muhtarlığı,Gençlik ve Spor Bakanlığı Bilecik İl Müdürlüğü destekleri ile yapıldı.Halkın büyük ilgi gösterdiği organzasyona Osmaneli halkı ve cevre il-ilçeler den gelen misafirlerimiz büyük ilgi gösterdi.Geleneksel hale gelen organizasyon Kuran-ı Kerim okunarak başladı.Osmaneli Mühtümüzün yaptırdığı dua sonrası şifalı bulgur pilavı dağıtıldı.Açılış konuşmaları sonrası karakucak güreşlerine gecildi.Değişik yaş katogorilerinde 300 sporcunun katıldığı güreşlerde seyirciler zevkli anlar yaşadı.Belediyemizin güreş takımıda organizasyonda gösteri güreşleri yaptı.Baş Pehlivalığı Lasin’li Ali Rıza Pehlivanın aldığı güreşler sonrası ödülleri Başkanımız,Kaymakamımız,Güreş Ağası, Valimiz,Ak Parti İl Başkanımız verdi.18. Geleneksel Oğulpaşa Yayla Şenliklerinde vatandaşlarımızla ve spor severler ile bir araya geldik.Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya,milletvekili Yaşar Tüzün, Kaymakamımız Yüksel Ünal, Belediye Başkanımız Münür Şahin, İl Başkanımız Serkan Yıldırım,İlçe Başkanımız Şavan Güdem,Siyasi parti Başkanları, komşu İlçe Belediye Başkanları , sivil toplum kuruluşları ve Başkanları,Kurum müdürleri, spor severler ve kalabalık bir vatandaşların katılımı ile bu yıl 18: ci geleneksel Oğulpaşa Yayla şenliklerinde vatandaşlarımız bir araya geldi.Halkımızın büyük ilgi gösterdiği şenlikler çoşkulu geçti.Başkanımız Münür Şahin;Tertip Komitesi Başkanı İbrahim Polat ve Muhtarımıza ve de tüm sponsorlarımıza,emeği gecen herkese ve katılımları için Bilecik Valimize teşekkür etti.