DUYURULAR

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’ NİN 105. YIL DÖNÜMÜ’NDE ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİMİZİ SAYGIYLA, RAHMETLE,MİNNETLE,DUA İLE ANDIK.

Aziz Milletimizin kahramanlık destanı, tarihimizin şanlı ve unutulmaz zaferlerinden , 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ’ nin 105. Yıldönümünde Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anma programı ile Çelenk sunumu töreni düzenlendi.

Hükümet Konağı tören alnında, İlçe Kaymakamımız Sn. Naif YAVUZ ve Belediye Başkanı Sn. Münür ŞAHİN tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Çanakkale Zaferinin 105. Yıl dönümü ve Şehitlerimizi anma ve Çelenk sunumu törenine; İlçe Kaymakamımız Sn. Naif Yavuz, Belediye Başkanı Sn. Münür Şahin , Cumhuriyet Savcısı Sn. Furkan Akçay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Eyüp Uzun, İlçe Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan ve Kaymakamlık yazı işleri müdürü İsmail Çalışkan katıldı.

Çanakkale Zaferi’nin 105. yılını onurla kutlarken, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik mertebesine ulaşan Çanakkale Şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle, şükranla,dua ile yâd ediyoruz.