19 MAYIS’IN 98. YILI COŞKUYLA KUTLANDI

18519902_1863903980492803_2541162758514434921_n

İlçemiz Osmaneli’nde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Program ilçemiz protokol üyelerinin Atatürk Anıtına çelenk sunması, saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı’nı okuması ile başladı. Düzenlenen programa Osmaneli İlçe Kaymakamı Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Garnizon Komutanı Serkan ARDIÇ, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın AVCI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut EKİNCİ, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri Hakan ÖZKAN ve Orhan UĞUR, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çelenk sunma programının ardından kutlamalar Şehitler Parkı yanındaki futbol sahasında devam etti.  Protokol üyelerinin yaptığı konuşmaların ardından  lise öğrencilerinin düzenlemiş oldukları gösteriler sunuldu, şiirler okundu halk oyunları oynandı.

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübünün taekwondo ve güreş gösterileri sergilendi. Osmaneli’nde okullar arası düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından hediyelerinin takdim edilmesi ile kutlamalar sona erdi.