2021-2022 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ BUGÜN SONA ERDİ.BAŞKANIMIZ KARNE TÖRENLERİNE KATILDI.

Balaban İlk Öğretim ve Cumhurriyet Orta Okulunda karne ötörenlerine kaymakamımız Yüksel Ünal ve Milli Eğitim Müdürümüz Erhan Döş ile birlikte katılan başkanımız Münür Şahin öğrencilere ve öğretmenlere iyi tatiller diledi.Osmaneli Belediyesi olarak Milli Eğitim,Gençlik ve Spor ile birlikte düzenlediğimiz yaz okullarına tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.Yaz spor okullarında kurumsal işbirliklerimizin sonrası sporun yanı sıra eğitim,güzel sanatlar,din ve ahlak dersleride alacaklar. Osmaneli ilçemizin tarihi ve turistik yerlerininde görüleceği ve rehber düzeyinde öğretileceği yaz spor okullarında cocuklarımız tailde dinlenirken bir çok konuda da eğitim alarak kişisel gelişimlerini sürdürecekler.Başkanımız Münür Şahin tüm öğrencilerimizi yaz spor okullarımıza bekliyoruz dedi.Öğrenciler için yaz okullarımızda ilçe dışına gezilerinde düzenleneceğini ifade eden başkanımız velilerimizin okullarımıza ilgsine teşekkür ediyoruz dedi.