2021-2022 FUTBOL SEZONU BU HAFTA BAŞLIYOR.PAZAR GÜNÜ SAAT:15,30 DA 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR-DODURGA SPOR | Osmaneli Belediyesi

Belediye başkanımız Münür Şahin ve 1308 Osmaneli Belediye Spor kulüp başkanımız Fikret Atapay pazar günü Dodurga spor karşılaşması ile başlayacak lig öncesi takımımızı ziyaret etti.Başkanımız Takımımıza başarılar diledi.Ligde 1308 Osmaneli Belediyespor ve Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile temsil edilecek ligde iki takımıza da başarılar dileyen başkanımız sağlıklı,centilmence,kardeşliğin ve birlik ve de beraberliğin ön planda olacağı bir lig temennisinde bulundu.Başkanımız Münür Şahin;”Sizlerle aynı yaşlarda olan kahramanlarımız Suriye,Irak,Libya, Somali,Sudan, Katar, Balkanlarda, Azerbeycan vb ülkelerde milli menfaatlerimiz için,ülkemizin güvenliği için kısaca bizlerin bu topraklarda huzurlu ve güvenl yaşaması için,devlet,millet,bayrak,vatan için eli tetikte savaşan,şehadete yürüyen kahramanlarımız için dua ediyoruz.Onların bizlerden beklediği birlik,beraberliği sahalarda da inşallah hep birlikte göstereceksiniz dedi”dedi.