24 HAZİRAN SECİMLERİ İÇİN,OSMANELİ İÇİN,MİLLETİMİZ İÇİN YENİDEN SEFERDEYİZ.SEFER BİZDEN,ZAFER ALLAH’TANDIR.VİRABİSMİLLAH

33580042_2032951086921424_821507487151685632_n

Birlik,Bereket,Bolluk için “VAKİT TÜRKİYE VAKTİ” diyerek secim çalışmalarımızda sahalara indik.Milletvekili adaylarımız,Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı ve Milletvekilimiz Halil Eldemir ile güçlü bir şekilde Milletvekilliği seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalara başladık.

Cumartesi günü Osmaneli de Rüstem Paşa Camiinde öğle namazı kılarak başladığımız çalışmalarda halkımızla bir araya geldik.Önce tarihi çarşımızdaki esnafımızı ziyaret ettik.Oluşturmaya başladığımız yeni çarşı esnafını ziyaret ederek onları dinledik ve 24 haziran seçimlerinin önemini bir kez daha esnafımızla,halkımızla paylaştık.

İkinidi namazında Fatih Camiinde halkımızla bir araya geldik.Namaz sonrası Osmaneli halkının yoğun ilgisi sonrası esnaf ziyaretlerimizi Camikebir ve Camicedit Mahallelerinde tamamlayarak Haceloğlu ve İnönü Mahallesindeki işyerlerini ziyaret ettik ve esnafımızla,halkımzıla bir araraya geldik.

Akşam Haceloğlu Mahallemizdeki Osmaneli Belediyesi İftar Programına katıldık.Şeyh Edebali Tasavvuf Müziği Grubunun ilahileri ve tasavvuf müziği,Kuranı Kerim okunuşu ve sonrası dualar ile oruçlarımızı açtık.Belediye Başkanımız Münür Şahin,Milletvekili adayımız ve eski Bilecik Belediye Başkanımız Selim Yağcı yaptıkaları konuşmada;Haceloğlu mahallesi sakinlerine Ramazan ayının hayırlı olsun,bereketli olsun,Allah bu mubarek günlerde tuttuğumuz orucları,yaptığımız ibadetleri kabul etsin,Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın,Allah tüm islam alemini,Tüm Türk Dünyasını bizleri kadeş kavgası içine sokmak isteyen emperyalistlerden korusun,Allah üzerimizde,Türkiye üzerinde oynanan oyunlaradan milletimizi korusun.24 Haziran seçimleri emperyalizme,Türkye Düşmanlarına,Türkiye üzerinde tezgahlar planlayanlara,teröristlere ve teröre destek veren iç ve dış işbirlikçilerine dersini vereceğimiz bir secim olacak inşallah.dediler.

Şahin ve Yağcı; Osmaneli halkı Tek Bayrak,Tek Vatan,Tek Millet,Tek Devlet diyen,emperyalistelirin yüzüne Dünya 5 den büyüktür diye haykıran,Suriye’de,Irak’ta,filistin’de,Somali’de,Arakan’da,Mısır’da,Libya’da,ve diğer İslam ülkelerinde müslümanları katleden,onları kardeş kavgası içinde birbirine düşüren Haçlılara haddini bildiren ve dur diyen,ABD ve AB emperyaizmine direnen ,15 Temmuzda yok etmek istedikleri Lideri Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacaktır dediler.

Daha sonra Osmaneli de işadamları ve vatandaşların iftar programları ziyaret edildi.Beşevler köyünde akşam ve sonrası teravi namazında köylülerimizle bir araya gelindi.Kahve ziyaretleri sonrası Çerkeşli köyüne geçildi.Köylülerle sohbet eden Münür Şahin ve Selim Yağcı ve beraberindeki İlçe Başkanı,Kadın ve Genclik kolları başkanları,yönetim kadroları ve halkın isteklerini dinldiler.Program Osmaneli Ak Parti İlçe Başkanı Mefaret Göbekçi ve yönetiminin,kadın kolları ve gençlik kollarının verdiği sahur sofrası ile sona erdi.

Milletimiz için yeniden seferdeyiz.Sefer Bizden,Zafer ALLAH’tandır.Virabismillah…