6 EYLÜL KURTULUŞ ŞENLİKLERİ” KAPSAMINDA DÜZENLENEN ŞÖHRETLER KARMASI MAÇINDA BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’DE ESKİ FUTBOLCU ARKADAŞLARIYLA HASRET GİDERDİ.

Bilecik Belediye Başkanlığı ve Bilecik ASKF tarafından “6 Eylül Kurtuluş Şenlikleri”etkinlikeri kapsamında düzenlenen “şöhretler karması futbol”müsabakası oldukça neşeli geçti.1970-2000 yılları araksı futbol oynamış eski şöhretler büyük sahada eski günleri yadetti.Beyinler eskiye göre çok daha iyi düşündüğünü,ancak ayakların beyne itaat etmediğini çokca izledik.

Son derece keyifli eğlenceli gecen maçta hakemlerinde maçı dengede tutmak için güzel jestleri maça güzellik kattı.Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin,Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin,Eski Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu,İş Adamı Ali Pamukçu ve bir çok eski şöhret sahada maça konsantre olmaktan ziyade sohbet etti.Bol gollü gecen kaşlılaşmanın galibi dostluk oldu.

Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin ve Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun ve Engin Toku’ya teşekkür ediyoruz.