Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/nmzyoloa/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 171
Osmaneli Belediyesi

28056306_1990444061172127_6332054661627505226_n

OSMANELİ BELEDİYESİ AFRİN’DE “ZEYTİN DALI HAREKATINDA”SAVAŞAN KAHRAMAN MEHMETÇİKLERİMİZE VE EMNİYET GÜÇLERİMİZE DESTEK İÇİN,OSMANELİ’DE İÇMELER TESİSLERİNDE,TÜM SİYASİ PARTİLER,BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ,STK,ÖZEL VE KAMU SEKTÖR,SPOR KULÜPLERİ,MUHTARLARI TÜM OSMANELİ HALKINI BİR ARAYA GETİRDİ.
Afrinde”,zeytin dalı harekatında”,Suriye’de,Irak’ta teröre ve teröre destek veren emperyalistlere karşı yürütülen savaşta kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet Güçlerine destek için Osmaneli Belediyesinin organizasyonunda,Tüm Osmaneli’nde yumruk oldu.

Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus Söylet Şifalı İçmeler Tesislerinde Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan programda,Osmaneli Müftüsü ve değerli hocaların Kuran-ı Kerim okumaları ve duaları ile Mehmetçiklerimize,emniyet güçlerimize Allah’tan güç,kuvvet vermesi,emperyalistleri kahrı perişan etmesi istendi.Şehitlere Allah’tan rahmet,Gazilere Allah’tan şifalar dilendi.

Osmaneli Kaymakamı,Osmaneli Belediye Başkanı,Bilecik Jandarma Alay Komutanı,tüm siyasi parti başkanları,Sivil Toplum Örgütleri,Muhtarlar,Belediye Meclis Üyeleri,Spor Kulüpleri,Kamu ve özel sektör yöneticileri,müdürleri,Osmaneli Jandarma Karakol Komutanlığı komutan ve askerleri,emniyet müdürü ve emniyet mensupları ve Osmaneli halkı temsilcileri programa katıldı.

Tüm Osmaneli Mehmetçiğimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğunu gösterdi.”1075 yılından günümüze kesintisiz Türk kenti Osmaneli”kendine yakışan birlik ve beraberliği bir kez daha gösterdi.Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ve Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı , Afrin de”,zeytin dalı harekatında”,Suriye’de,Irak’ta teröre ve teröre destek veren emperyalistlere karşı yürütülen savaşta kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet Güçlerine tüm Osmaneli’nin birlik ve beraberlik içinde destek olması,devletinin,milletinin,TSK’nın ve Emniyet Güçlerinin yanında yer almasından duydukları memnuniyeti ifade ederek,tüm Osmaneli halkına teşekkür ettiler.

Okunma Sayısı: 736

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güvenlik Kodu

*