8.VAN TURİZM FUARINDA “OSMANELİ” İLGİ ODAĞI OLDU | Osmaneli Belediyesi

8.VAN TURİZM FUARINDA “OSMANELİ” İLGİ ODAĞI OLDU

22046915_1927056424177558_1555991236370078223_n

İlçemiz Osmaneli’ni Ortadoğu’ya tanıtmak maksadıyla Belediyemiz, yöresel ürünleriyle birlikte, Doğu Anadolu Bölgesi’nde Van’da gerçekleştirilen 8. Van Turizm Fuarına katıldı.

Ülkemizden 35 ilin ilçeleriyle birlikte katıldığı bu büyük fuarda standımız Ortadoğu ülkelerinin özellikle de İranlı turistlerin ilgi odağı oldu. İranlı turizm ve seyahat firmaları tarafından Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizde üretilen hediyelik ürünler İranlı turizm ve seyahat firmaları tarafından İran’a pazarlanacak. Ayrıca Türkiye’ye İranlı turist getiren İran turizm firmaları Osmaneli Şifalı içmeler tesislerini, konaklamalı paket turları arasına aldılar.

Bu gelişmeler üzerine fuarda yer alan Osmaneli Belediyesi standını Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Sn. Başaran ULUSOY, ziyaret ederek işbirliği için Belediyemizi tebrik etti.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ise fuarla ilgili yaptığı açıklamada; 8.Van Turizm Fuarı’na BEBKA destekleriyle katıldık. Amacımız turizmde çok büyük değer olan Osmaneli ilçemizi tanıtmaktı. Turizmde, alt yapıda hızla yol katettik. En büyük sorun olan konaklama sorununu çözdük. Tarihi Çarşı’yı canlandırıp, müzeleri 2018’de açtığımızda çok daha iyi konuma geleceğiz. Osmaneli, tanıtımı sonuna kadar hak eden bir ilçedir” dedi.