800 SPORCUNUN KATILDIĞI YAZ SPOR OKULLARIMIZ SONA ERDİ.

Osmaneli Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen,1308 Osmaneli Belediye Spor, Gençlik Spor il-ilçe Müdürlüğü,Milli Eğitim Müdürlüğünün desteklediği Yaz Spor Okulları kapanış töreni yapıldı.Futbol, Yüzme,Tenis,Basketbol,Voleybol,Atletizm,Güreş,Taekwondo,Karate branşlarında 800 öğrencinin katıldığı yaz spor okullarına ilgi bu sezonda büyüktü.Alt yapıda örnek kulüp olan 1308 Osmaneli Belediye Spor bir çok sporcuyuda üst liglere,büyük futbol takımlarına,milli takımlara kazandırıyor.Spor camiası tarafından izlenen takımlarımız ve değerli sporcularımız geleceklerinide düşünerek hırsla çalışmalarını sürdürüyor.Yaz spor okulları kapanış programına Belediye Başkanımız,Kaymakamımız,Milli Eğitim Müdürümüz,Gençlik ve Spor Müdürümüz katılarak sporcularımıza ,velilerimize ve hocalarımıza teşekkür ettiler.