AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ AHİLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRÜ KAZIM CEYLAN OSMANELİ’DE

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ AHİLİK ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRÜ KAZIM CEYLAN OSMANELİ’DE

Ticaret İl Müdürlüğü ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin ortaklaşa hazırladığı ve BEBKA tarafından desteklenen ‘Ahilik Teşkilatından Sosyal Kooperatifçiliğe’ projesinin tanıtımı Bilecik TSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Proje çerçevesinde; Ahilik kültürünün yeniden canlandırılmasının ve yaşatılması için çalışmaları eğitim çalışmaları için Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezimizin konuğu olarak projede yer alan Ahi Evran Üniversitesi Ahilik Araştırma Merkezi Müdürü Kazım Ceylan ilçemizi gezdi ve Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde konakladı.

Ahilik Kültürünün yaşatılması kapsamda esnaf ve sanatkârlara yönelik eğitim faaliyetleri Osmaneli Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından yapılıyor.. Ayrıca sosyal kooperatifçiliği geliştirmek ve yaygınlaştırmak adına projede yer alan faaliyetlerin hayata geçirilmesi bu eğitimlerle planlanıyor.Başkan Münür Şahin Değerli Hocamız Kazım Ceylan’ı ilçemizde ağırlamaktan çok mutluyuz,değerli hocamıza ilçemize kattığı değer için teşekkür ediyoruz dedi.