AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCIMIZ ALİ BOĞA,BİLECİK İLİNİN EKEONOMİSİNİ DEĞERLENDİRME TOLANTISINDA BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ,İL,İLÇE BAŞKANLARIMIZ İLE BİR ARAYA GELDİ

30657291_2012986668917866_516676345141395456_n

Yönetimini Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. İsa İpcioğlu’nun yaptığı toplantıda Bilecik il ve ilçelerin;
1-Son 15 yılda en büyük yatırımları,
2-Mevcut devam eden yatırımları
3-Yatırımlarda karşılaşılan en büyük engeller
4-Bilcik il ve ilçelerini geleceğe taşıyacak projeler neler olmalı
5-Bilecik ilinin vizyonu ne olmalı
konularında katılımcıların görüşlerine metodlojik cevap arandı ve veriler toplanarak, proje haline getirilerek genel merkeze ve reise Bilecik ekonomisi hakkında rapor hazırlanacak.

Genel Başkan Yardımcımız Ali Boğa;1949’da Muğla’da doğdu. Bürokrat; Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni bitirdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Teşvik ve Uygulama Genel Müdürlüğü’nde Uzman Yardımcılığı’nın ardından Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarlığı’na geçti. Ankara Anonim Türk Sigorta Şirketi Yönetim Kurulu Üyeliği ve Avustralya Melbourne Ticaret Ataşeliği yaptı. İhracat Genel Müdürlüğü görevine getirildi. “Devlet Yardımları Özel ihtisas Komisyonu” Başkanlığı görevini yürüttü. TURQUALITY projesini hayata geçirdi. Dış Ticaret işlemleri Çalışma Grubu’na başkanlık yaptı. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığı’nın yanı sıra TÜRKAK Yönetim Başkanlığı görevini yürüttü. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarlığı görevinde bulundu. Ankara Bilge Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliği ve MEÇEV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. İngilizce bilen Ali Boğa, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Bu güzel çalışma için Genel Başkan Yardımcımız Ali Boğa ve oturumları yöneten Prof. Dr. İsa İpcioğlu’na ve il Başkanımız Fikret Karabıyık’a çok teşekkür ediyoruz.