AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

47109039_2158986097651255_7167845811915587584_n

AK PARTİ KADIN KOLLARI BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.
Ak Parti kadın kolları başkanı Fatma Kaya ve yönetim kurulu üyeleri belediye başkanımız Münür Şahin’i ziyaret ettiler. Kadın kolları başkanımız Fatma Kaya, “Belediye başkanımız Münür Şahin ilk dönemi olmasına rağmen ilçemizin çehresini değiştirdi. Başkanımız başarılı çalışmalarıyla tüm ilçe halkımızın güvenini kazandı. Osmaneli Belediyesi ürettiği projelerle örnek alınan belediye oldu.Özellikle kadınlar ,gençler,çocuklar üzerine geliştirdiği projelerle spor, eğitim,yöresel ürün vb konularda başkanımız çok başarılı oldu. Yönetim kurulu üyeleri olarak bizler ve tüm Osmanelili kadınlar başkanımızın arkasındayız ve onunla 20019-2023 döneminde de birlikte devam diyoruz.”
Belediye Başkanımız Münür Şahin ise yaptığı konuşmada Ak Parti Kadın Kolları başkanı Fatma Kaya ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarımızda bizlere verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde sizlerinde desteği ile Osmaneli hedeflerini gerçekleştiriyoruz. Hepinizden Allah razı olsun.İnşallah ikinci dönemimizde de birlikte çok daha güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Osmaneli ve sizler bunu hakediyorsunuz. İnşallah hep birlikte 2019-2023 hedeflerine birlikte ulaşacağız”.dedi