AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISINA KATILDIK

33340388_2031603363722863_804837486420295680_n

24 Haziran seçimleri için Cumhurbaşkanımızın katıldığı,Ak Parti secim beyannamesi ve aday tanıtım toplantısına katıldık.Milletvekilleri ve milletvekili adayları,Belediye Başkanları,Belediye meclis üyeleri,İl,ilçe,kadın kolları,gençlik kolları başkanları,il genel meclisi üyelerinin katıldığı toplantıda cumhurbaşkanımız secim beyannamesini anlattı.Aday tanıtımı sonrası toplantı sona erdi.

Bilecik Ak Parti Milletvekili adaylarımız Selim Yağcı ve Halil Eldemir İl başkanımız Fikret Karabıyık ile birlikte cumhurbaşkanımız tarafından diğer illerin milletvekili adayları ile birlikte tanıtıldı.

Türkiye üzerinde her türlü oyunun oynandığı,diğer İslam ülkeleri gibi kardeş kavgası içine sokulmaya çalışıldığı,ekonomide operasyonlar yapılarak Türkiye’nin Havaalanı,Nükleer Enerji,Kanal İstanbul vb büyük yatırımlarının durdurulmaya çalışıldığı,hain FETÖ terör örgütünün kumpaslarının dış desteklerle devam ettirilmeye çalışıldığı bir dönemden geçiyoruz.

24 Haziran seçimleri Büyük Türkiye,Lider ülke Türkiye yolunda 2023,2053,2071 hedeflerine ulaşmak için çok önemli.Var gücümüzle bu seçimlerde önce cumhurbaşkanımızı ilk turda seçip,milletvekilliğinde yeterli çoğunluğa ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.

24.Haziranda Türkiye yükselişine devam ederken,dışarıdan Türkiye’ye oynanan oyunları,emperyalist ülkelerin tezgahlarını bozup,teröre ve teröre destek olan ülkelere gereken dersini vereceğimiz bir secim olacak.Türk halkı geleceğini belirleyecek bu seçimlerde içeride ve dışarıda Lider ülke olma yolundaki Türkiye önündeki engeller koymak isteyenlere dersini verecek.