AK PARTİ YENİ KADIN KOLLARI BAŞKANIMIZ SEVCAN ALKUŞ VE İLÇE BAŞKANIMIZ ŞABAN GÜDEM BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ.

Ak Parti Genel Merkezi tarafından Osmaneli Kadın Kolları Başkanlığına atanan Sevcan Alkuş,Ak Parti İlçe Başkanımız Şaban Güdem ile birlikte Belediye başkanımız Münür Şahin’i ziyaret ettiler.Yeni kadın kolları başkanımıza başarılar dileyen başkanımız,Osmaneli için birlik ve beraberlik içinde hedeflere ulaşacağız dedi.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve onunla yol yürüyen kadroların yükünü azaltmak için halkımızın tüm sorunlarıyla ilgilenip,onlara hizmet için gece gündüz çalışacağız dedi.