ANADOLU SELCUKLU PARKIMIZI ZİYARET ETTİK.OSMANELİ’DE PARK VE SPOR YATIRIMLARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ.

Osmaneli Sakarya Nehrinin içinden gectiği,bir çok güzelliği bünyesinde barındıran harika bir yerleşim yeri.Böyle güzel bir kentte tabiki bu Allah vergisi avantajlarıda kullanabilmek için Osmaneli Belediyesi olarak projeler yapıyor ve hızlada hayata geciriyoruz.

Osmaneli Belediyesi 2014 martından bu yana ilçede yaşam kalitesini arttırmak için bir çok park yatırımını gercekleştirdi.200.000 M2 lik alanda büyük parklar ve içlerinde yaşam alanlarını,spor alanlarını gercekleştirdik.Şehitler Parkı,Tarih Parkı,Cobandere Parkı,Anadolu Selcuklu Parkı,İçmeler Parkı bu dönemde yaptığımız büyük parklardan.Bu parklara ilave olarak içinde bulunduğumuz dönemde de Beşevler Mahallesi Parkı,Osman Gazi Parkı,Millet Bahcesi başta olmak üzere 200.000 m2 daha park,spor alanları,yaşam alanları,yürüyüş ve bisiklet alanlarını yapacağız.

Osmaneli halkı yapmış olduğumuz parklara yoğun ilgi gösteriyor ve ilçemiz dışından komşu illerden bir çok kardeşimizide Osmaneli de ağırlıyoruz.Yeni yapacağımız ilave parklarla Osmaneli çok dikkat ceken ve tercih edilen bir noktayıda yakalayacak.