ANKARA’DA BAKANLIKLAR,TOKI BAŞKANLIĞI VE TBMM ZİYARETLERİNDE BULUNDUK.

Belediye Başkanımız Münür Şahin ve İlçe Başkanımız Şaban Güdem Osmaneli yatırımları için Milletvekilimiz Selim Yağcı’yı ziyaret etti.Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın organizasyonunda Cevre ve Şehircilik Bakanlığı,TOKI Başkanlığı,Kültür ve Turizm Bakanlığı,TBMM de Koceli Milletvekili İlyas Şeker ziyaret edildi.Devam eden TOKI Projemiz,Aya Yorgi Kilisesi Resterasyonu,Sokak Sağlıklaştırma, Kütüphane,Belediye Binası,Kültür Merkezi,Resterasyonlar,Roma Köprüleri,İş Makinası taleplerimiz vb.konular görüşüldü.Başkanımız Münür Şahin ilgisi ve destekleri için Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya teşekkür etti.Kültür ve Turizm Bakanlığı ziyaretlerimize İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Serkan Bircan’da katıldı.Değerli kardeşimize ilçemize destekleri için teşekkür ediyoruz.