ANNELER GÜNÜNDE ŞEHİT ANNELERİMİZİ ZİYARET ETTİK

IMG_5653

14 Mayıs Pazar Anneler Günü münasebetiyle ilçemiz Osmaneli’ndeki şehit annelerini ziyaret ettik.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’in eşi Tomris ŞAHİN, Ak Parti Osmaneli Kadın Kolları Başkanı Sibel BÜYÜKGÜNEY ve Osmaneli Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Birimi olarak ilçemizde bulunan şehit annelerini ziyaret ederek, Osmaneli’nin en kıymetli annelerinin anneler gününü kutladık.

1992 yılında Diyarbakır’ın Hani ilçesinde evi taranarak şehit olan Piyade Başçavuş Kemal AY eşi ve iki çocuğuyla birlikte şehit edilmişti. Evinde ziyaret ettiğimiz şehit Kemal AY’ın annesi “oğlum, gelinim ve iki küçük torunum Diyarbakır’da aynı anda şehit oldu. Acım çok büyük ama vatan sağolsun” dedi. Yaptığımız ziyaretten çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden şehit annemize, Belediye Başkanımızın eşi Tomris ŞAHİN büyük bir saksı çiçeği hediye ederek onun anneler gününü kutladı.

Ardından 1994 yılında Van Başkale’de şehit edilen Halil ÖKTEM’in ve 1995 yılında Hakkari Çukurca’da şehit edilen Piyade Çavuş Ahmet DURGUN’un çok kıymetli annelerini evlerinde ziyaret ederek kendilerinin anneler gününü kutladık. Bu güzel günde onları yalnız bırakmadığımız için bizlere çok teşekkür eden şehit annelerimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler diledik.

Okunma Sayısı: 1.182

WordPress › Hata

Site teknik zorluklarla karşılaşıyor.