ATLETİZMDE FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜNDE YARIŞAN SPORCULARIMIZDAN BÜYÜK BAŞARI.

Bursa’da yapılan Okul sporları Yarı finalinde 1308 Osmaneli Belediye Spor Atletizm takımımız Altyapımızdan yetişerek Fenerbahçe Spor kulübüne transfer olan sporcularımız ;Abdülkerim Akdaş Cirit atma branşı şampiyon oldu.Furkan Apak 200 metre yarışında Şampiyon oldu.Sporcumuz Eren ip 200 metrede yarışında 2.nci oldu.19-22 Mayıs’ta Kayseri’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır.1308 Osmaneli belediye spor kulübü olarak Antrenörümüz Sercan Ocak ve sporcularımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.Atletlerimizi kadrosuna katarak onlara destek olan Fenerbahçe Atletizm takımına ve değerli hocalarına, yöneticilerine ayrıca teşekkür ediyoruz.1308 Osmaneli Belediyespor , Türkiye’de , örnek Altyapı kulübüdür.