AVRUPA BİRLİĞİ’NDEN HİBE ALAN İLK PROJEYE BELEDİYEMİZDEN ORTAKLIK DESTEĞİ

25289670_1960130457536821_4521414522606652767_n

Bilecik Valiliği tarafından yürütülen “İklim Değişikliğinde Geliştirilmiş Kapasite ve Farkındalık ile Daha İyi Geleceklere” projesi açılış töreni, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti. Düzenlenen programa Bilecik Valisi Tahir BÜYÜKAKIN, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail ATEŞ, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ve diğer ilçelerin kaymakam, belediye başkanları ve daire müdürleri katıldı.

Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (İPA) kapsamında, Bilecik Valiliği tarafından yürütülen “İklim Değişikliğinde Geliştirilmiş Kapasite ve Farkındalık ile Daha İyi Geleceklere” projesine Osmaneli Belediyesi’nden ortaklık desteği sağlandı.

Bilecik Valiliği tarafından yürütülen bu büyük ve anlamlı proje, Bilecik’te Avrupa Birliği’nden hibe alan “ilk proje” olma niteliğini taşıyor. Ve bu projeye ortaklık desteği sağlayan tek Belediye, Osmaneli Belediyesi.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bahsi geçen projeyle ilgili yaptığı açıklamada; “Turizm ve tarım kenti olan Osmaneli de, çevre kirliliğinin önemine değindi. İlçemizin her ferdinin gerek sanayi alanında gerekse diğer alanlarda çevreye özen göstermesini sağlamaya çalışıyoruz.

Osmaneli, sessiz, çevre kirliliği olmayan, yaşam kalitesi yüksek kent olma yolunda ilerliyor. Avrupa Birliği destekli bu proje, özellikle çevre açısından ilimize ve ilçemize büyük katkı sağlayacak. Değerli Valimiz Sn. Doç. Dr. Tahir BÜYÜKAKIN’a çevreye duyarlı çalışmalarından ve projelerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.