BALABAN İLKOKULU İÇİN HAZIRLANAN YENİ PROJE YÜRÜRLÜĞE KONUYOR

15055614_10154739826994530_8901282851577034351_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Odunpazarı Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı şu an Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Süleyman EKŞİ’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü Süleyman EKŞİ ile ilçemizle alakalı henüz kurulda olan konuları görüştü. Osmaneli Balaban İlkokulu ile ilgili tasarlanan yeni proje de görüşülen konular arasındaydı.

Hazırlanan projeye göre Balaban İlkokulu bahçesinde, tarihi binanın arka tarafında yer alan eski binaların yerine Osmaneli’nin tarihi dokusuna uygun yeni bir İlkokul inşa edilecek. Gerçekleştirdiği ziyaretle Belediye Başkanımız okulla ilgili hazırlanan projeyi Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü’ne teslim etti.  Proje, mimarlar tarafından incelenerek kurul toplantısına sunulacak.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, hazırlanan projeyle ilgili yaptığı açıklamasında “Osmaneli eğitimi için önemli olan bu proje ile Milli Eğitimimiz yeni bir okul daha kazanmış olacak. Osmaneli Belediyesi olarak Osmaneli ile ilgili her alanda gelecek planlaması yapıyoruz.

Balaban İlkokulu Projesinde ilçemize destek sağlayan Eski Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Nabi AVCI başta olmak üzere, Milletvekilimiz Halil ELDEMİR’e, İl Başkanımız Fikret KARABIYIK’a, İlçe Başkanımız Yalçın KARACA’ya, İl Genel Meclisi üyemiz Hakan ÖZKAN’a, Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut EKİNCİ’ye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Okunma Sayısı: 1.397