BALÇIKHİSAR MAHALLESİNDE YENİ YOL,SEL ÖNLEME GÖLETİ VE PARK ÇALIŞMALARIYLA OSMANELİ’NİN EN UÇ NOKTASINIDA ÇOK DEĞERLİ VE ÇOK TERCİH EDİLECEK YERLEŞİM YERİ YAPIYORUZ.

45137761_2142619155954616_5053099345243537408_n
Osmaneli’de en uç noktaya bile hizmet götürerek kentimizin her yerini değerli hale getirdik.Osmaneli de her kesime hizmet götürürken,ucuz arsalarda derme çatma yapılarla anca kendilerine barınacak ev yapabilen köyden ilçemize göç eden kardeşlerimize sahip çıkıyoruz. Onların yerleşim yerlerine yatırım yaparak arsalarının değerlerini arttırıyoruz.

Yıllardır sel ağzında, risk altında yaşayan Balçıkhisar sokağımıza ve çevresine götürdüğümüz yatırımlarla arsa değerleri şu an üçe katladı.Çok yakında bu alan Osmaneli’nin en güzel doğal görünümüne sahip, doğalgazlı, yolları yapılmış, parklarıyla, çok değişik bir mekan olarak göz kamaştıracak.

Osmaneli’den Balçıkhisar’a ve sonrası Cumalı köy üzerinden Yenişehir’e kadar uzanacak yol güzergahını altarnatif yol olarak bu sokağımızdan geçiriyoruz. Yolu bitirdiğimizde Balçıkhisar’a gidecekler bu sokaktan geçecek. Sel oluşmasını engellemek için bu alanın 300 metre ilerisine sel önleme göleti yapıyoruz.Yapacağımız sel önleme göletiyle artık bu alanda sel tehlikesi tamamen ortadan kalkacak.

Belediye Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Osmaneli Belediyesi olarak en büyük özelliğimiz yarattığımız kıt kaynaklarla,bu kaynakların 3.4.5 katı yatırımlar yapmamız.Maliyetleri düşürebilmek için kendi makine ve ekipman gücümüzü, iş gücümüzü, İş Kur olanaklarını, Çevre Fabrikalardan temin ettiğimiz ücretsiz malzemeler, yaratıcılığımız, proje yazarak temin ettiğimiz hibe ve yardımlar ile büyümeye devam ediyoruz.Osmaneli her alanda örnek alınan belediye oldu. Bunuda birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Tüm partilerimize mensup meclis üyelerimizin birlik ve beraberli içinde tüm kararlarımıza destek olmaları Osmaneli de bir çok yatırımı başarmamızı sağladı. Osmaneli Belediyesinin varlıklarını 5 kat arttırırken borçlanmadan, kendi kaynaklarımızla yatırımları gerçekleştirdik. Finansal açıdan Osmaneli Belediyesi çok iyi yönettik. Bunda en büyük payda Osmaneli halkımızındır. Çünkü onlar bize inandılar ve başkanlığı işin ehline verdiler.Ve Osmaneli bunun sonuçlarını bu dönemde Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yaparak aldı” dedi.