BARIŞ PINARI HAREKATI ŞEHİDİ,”PİYADE UZMAN ÇAVUŞ ABDÜLHAMİT BİLGEN’İ (30)”BOZÜYÜK’TE ONBİNLER UĞURLADIK.

Bozüyük Osmanlı Camiinde Şehidin cenaze namazında tüm Bilecik bir bütün oldu ve terörü lanetledi.Enerji Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez,Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir,Valimiz Bilal Şentürk,Milletvekilleri Selim Yağcı,Yaşar Tüzün,Başkanımız Münür Şahin,İl Belediye Başkanı Semih Şahin,Eski Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve İlçe Belediye Başkanları,Tüm Siyasi Parti Başkan ve yöneticileri,Tüm sivil Toplum Örgütleri,İlçelerimizin Kaymakamları,Bilecik ilinin tüm protokolü ve Bozüyük halkı şehidi birlikte uğurladı.Şehidimiz için tekrar Allahtan Rahmet,Ailesine Başsağlığı diliyoruz.Hepimizin başı sağolsun.