BASINIMIZIN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADIK.

BASINIMIZIN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADIK.
İlçemizin tanıtımı ve haber değeri olan konuların halkımıza iletilmesinde aracı olan basınımıza teşekkür ediyoruz. Osmaneli Haber Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ve Anadolu Ajansı Muhabiri Zeki Ceyhan’la Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerinde bir araya gelen Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin, Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz, Bilecik Vali Yardımcıları, Akın Yılmaz, Burhan Terzioğlu çalışan gazeteciler gününü kutladılar. Basın mensuplarına hediyeleri verildikten ve birlikte yemek yenildikten sonra basın çalışanlarının sorunları konuşuldu. Değerli basınımızın özellikle Turizmde öne çıkan Osmaneli’nin tanıtımı için haberlerine öncelik verilmesinden mutluluk duyuyoruz. Değerli basınımıza ve basın mensuplarına çok teşekkür ediyoruz.