BAŞKAN MÜNÜR ŞAHİN 4.000 KİŞİYİ AŞAN OSMANELİ HALKININ DESTEĞİ İLE MİTİNG YAPTI VE NOKTAYI KOYDU.”OSMANELİ HALKI KARARINI VERDİ” OSMANELİ BAŞKANINA SAHİP ÇIKTI.

Osmaneli Belediye Başkanı, Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münür Şahin Cuma günü yaptığı mitingle 4.000 kişiyi aşan katılımla Osmaneli halkıyla buluştu. Mitingde bağımsız belediye başkanlığına destek veren Eski MHP Belediye Başkanı Bahattin Bulut, CHP eski ilçe Başkanları Faik Üstün, Memiş Akcura, CHP yönetim kurulu üyeleri Mehmet Semerci, İrfan Yılmaz, İyi parti kurucularından İbrahim Evcen, Hüseyin Koz, Ak Parti eski ilçe başkanları Mefaret Göbekçi, Yasin Akçay, Ak Parti Kadın kolları başkanları Sibel Büyükgüney (Rahmetli belediye başkanı Selahattin Çetintaş’ın kardeşi), Fatma Kaya, Ak Parti Belediye meclis üyeleri Yalçın Yağız, Turan Ağdağ, Musa Tatlı, Bağımsız İl Genel Meclisi adayı Hayati Kaba ve bir çok tüm parti üyeleri, Sendika temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, iş adamları ve çok büyük halk desteği ile başkan Şahin gövde gösterisi yaptı.

Belediye Başkanımız Münür Şahin’in arkadaşı,hemşehrimiz,Osmaneli projelerine sürekli destek veren, İçmeler Tesisimizin mimarı,İstanbul Üniversitemizin Eski Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet bugün başkanımız Münür Şahin’in seçim mitingine katıldı. Başkanımızla birlikte halkı selamlayan değerli hocamız yaptığı konuşmada;”Münür Şahin Başkanımı 6-7 yaşından bu yana tanırım.Kendisi kardeşim gibidir. Küçükken çok hırslı,durduğu yerde durmayan hareketli ve çalışkan bir yapısı vardı.Bir insan 7 sinde neyse 77 sinde de odur derler. Münür kardeşimde öyle.Osmaneli Belediye Başkanı olduğundan bu yana gece gündüz Osmaneli için çalıştı.Ailesini ikinci plana atarak Osmaneli için güzel projelerle çok iyi işler yaptı.Ben Osmaneliyi 55 yıldır bilirim. Münür 55 yıldır yapılan hizmetlerin toplamından daha fazlasını Osmaneli’ye kazandırdı. Belediyecilikte inanılmaz başarılı oldu.Sizlerde benim gibi onu çok seviyorsunuz, burada bu adar çok kalabalık toplanmanızda bunu gösteriyor.Bu kadar çalışkan bir kardeşimizin en az bir dönem daha Osmaneli’ye hizmet etmesi gerekir. Ben buraya tarafımı belli etmeye geldim. Ben bağımsız Belediye Başkan adayı Münür Şahin’den tarafım ve omu destekliyorum. Umarım sizlerde onu çok destekliyorsunuz, bu alanı hınca hınç doldurmanız bunu gösteriyor. 31.Mart günü tüm dikkatimle Osmaneli’den gelecek güzel haberi bekliyeceğim. Ben arkadaşım Münür Şahin’den tarafım. Sizlerden de onu desteklemenizi rica ediyorum. Münür başkan bir dönem daha Osmaneli’ye hizmet etmeli ve belediye başkanı olmalı”.dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münür Şahin yaptığı konuşmada; “Bugün bu alanda bizlere destek olmak için bir araya gelen muhteşem kalabalığa,Osmaneli milliyetçiliğini oluşturup Osmaneli’ye sahip çıkan siz değerli Osmaneli halkına, Tüm siyasi partilerimizden bağımsız adaylığımıza destek veren kardeşlerime, başkanlarıma ve çok değerli kardeşim İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet’e çok teşekkür ediyorum. Bugün Osmaneli bir kez daha gösterdiki Osmaneli’nin kaderini Osmaneli halkı belirler. Osmaneli halkı Bilecik’ten dizayn edilmeye çalışılan Osmaneli siyasetine buradan işime karışma, benim zekam bana yeter aklımı zorlama diyor .İlçesinin menfaatlerini, geleceğini, kendi çıkarları, egoları, takıntıları, mevki makam hırsı için satanlara sizlere dersinizi sandıkta vereceğim diyor. Osmaneli halkı doğruları biliyor, oynanan kirli siyaset taktiklerini görüyor. Osmaneli halkı bugünde görüyoruz kararını vermiş Münür Şahin ile devam diyor .Ama bizler 31 Mart seçim gecesi sonuçları açıklanıncaya kadar gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Allah herkesten razı olsun. Osmaneli için, Bilecik için, Türkiye için seçim sonuçları hayırlı olsun Unutmayalım bu seçimler genel seçimler değil sadece yerel yöneticilerimizi belirleyeceğimiz seçimler. Allah’a emanet olun” dedi

Osmaneli halkı miting boyunca ; “Dik Dur Eğilme Osmaneli seninle”,”Aday Değişir Başkan Değişmez”,”En büyük Başkan Münür Başkan”,”Osmaneli seninle gurur duyuyor” tezahüratlarında bulundu.