BAŞKANIMIZ ESKİ MİLLETVEKİLİMİZİN YENİ GÖREV TESLİM TÖRENİNE KATILDI

24774799_1956480594568474_5614510143911255601_n

22., 23., ve 24. dönem Ak Parti Bilecik Milletvekilimiz Sn. Dr. Fahrettin POYRAZ, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Geçtiğimiz gün Ankara’da düzenlenen makam devir teslim törenine Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN de katıldı.

Katıldığı programla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Tarımda Türkiye’nin en büyük yatırımcı kuruluşlarından olan Türkiye Tarım Kredi Merkez Birliği çiftçilerimiz için çok değerli hizmetleri karşılıyor.

İlimize ve ilçemize büyük katkıları olan önceki dönem Milletvekilimiz Dr. Fahrettin POYRAZ’a yeni görevinde başarılar diledik. Allah kendisinin yar ve yardımcısı olsun.Tarımda ilimizin en yoğun ilçesi olan Osmaneli, inşallah bu dönemde daha da çok kalkınma sağlayacak.

Önceki dönem milletvekilimizin bu yeni görevini bu açıdan da ilçemize büyük katkılar sağlayacak fırsat olarak görüyoruz” dedi.