BAŞKANIMIZ GELECEĞİN SPORCULARINA FUTBOL TOPU DAĞITTI

Dün akşam Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, ilçemizin geleceği olan sporcularımızın halı sahasındaki antrenmanlarını ziyaret ederek onlara futbol topu hediye etti.

1308 Osmaneli Belediye Sporumuz, Yaz Spor Okulları ile tatil boyunca deneyimli hocalarımızla, gençlerimize ve çocuklarımıza spor yapma olanağı sunmaya devam ediyor. Dokuz branşa sahip yaz spor okullarımız ilçemiz çocuklarını hem gelecek için hazırlıyor hem eğlendiriyor hem de kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor.

Dün akşam Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Yaz Spor Okulları branşından olan futbol antrenmanındaki sporcularımızı sahalarında ziyaret etti. Başkanımız onlara futbol topu hediye ederek antrenmanlarına katıldı.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, ilçemizdeki sportif faaliyetlerle ilgili yaptığı açıklamada: “1308 Osmaneli Belediye Spor olarak sporun her branşında varız. Yeni spor tesislerimizle her yaşta insanımıza spor yapma olanağı sunmaya devam ediyoruz. Yakın bir gelecekte Osmaneli, turizmde spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak”dedi.

01-IMG_5437

02-IMG_5288