BAŞKANIMIZ GEYVE BELEDİYE BAŞKANI MURAT KAYA’YI ZİYARET ETTİ.YÖRESEL ÜRÜNLERDE İŞBİRLİĞİ VE BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDULAR.

Sakarya Nehri kıyısındaki iki ilçemiz Osmaneli ve Geyve arasındaki sıcak dostluk ilişkileri yıllardır devam eden güzelliğe sahip.Belediye Başkanlarımız bu geleneği sürdürürken ortak konularda da her zaman bri araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyorlar.Üç dönemdir Geyve Belediye Başkanı olan değerli Başkanımız Murat Kaya Geyve’de tüm sorunları çözmüş,bu döneminde prestij projeleriyle kentin değerini dahada ileriye götürüyor. Murat Kaya başkanımızı tebrik ediyor,Geyveli kardeşlerimize saygılar,sevgiler sunuyoruz.

Bugün bir araya gelen Başkanlarımız özellikle yöresel ürünlerde karşılıklı olarak yaptıkları faaliyetleri değerlendirirken,birlikte yapacakları projelerinde gözden geçirdiler.Yöresel Ürün üretim ve Pazarlaması konusunda artık marka haline gelen iki belediyemiz bu konudaki yatırımlarını çok daha ileriye götürecek projeler konusunda işbirliğine devam edecekler.Hal ve Sağlık Müdürümüz Abdullah Tetik’inde katıldığı ziyarette tesis yöneticileri de işbirliğini arttıracaklar.

Başkanımız Münür Şahin,Geyve Belediye Başkanımız Murat Kaya’ya bugünkü ziyaretimiz ve her konudaki tecrübelerini paylaştığı için Osmaneli halkı adına teşekkür etti.