BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN OSMANELİ BELEDİYESİ KURBAN PAZARINI ZİYARET ETTİ.VATANDAŞLARLA VE SATICILARLA GÖRÜŞTÜ.

69062404_2312763208940209_8370111847893827584_n

Osmaneli Belediyesinin mezbaha tesisleri yanındaki hayvan pazarında kurbanlık hayvan alım satımı için oluşturduğu alanda bayram öncesi büyük hareketlilik.Yetiştiricilerin getirdiği kurbanlıklara Osmaneli halkı ilgi gösterdi.Kurbanlıkların neredeyse tamamına yakını satılırken,özellikle yerli alıcı ve satıcıların yoğun olması ödeme kolaylığı da getirdi.

Vatandaşlarımız kurbanlık ihtiyacını karşılarken satıcılarda getirdikleri hayvanları satmanın mutluluğunu yaşadılar.Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin Kurbanlıkların satıldığı hayvan pazarını ziyaret ederek satıcılar ve halkımızla görüştü.

Mezbahada kesim yaptırmak isteyen kurban sahipleri de Mezbaha görevlilerine kayıtlarını yaptırdı.Bilindiği gibi Osmaneli Belediyesi kurbanlıklarını mezbahada kestirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet veriyor.Kurban pazarında alıcı ve satıcılar hizmetlerinden ötürü başkanımız Münür Şahin’e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.