BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN,CUMHURBAŞKANIMIZIN ONURLANDIRDIĞI,YEREL YÖNETİMLER PROJE DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın onurlandırdığı ,Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca düzenlenen proje değerlendirme toplantısına Başkanımız Münür Şahin ve Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’le birlikte katıldı.Genel Başkanvekili Prof Dr Numan Kurtulmuş,Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki,Başkan Yardımcıları Selim Yağcı,Bilal Uçar,Mustafa Demir,Mücahit Yanılmaz,Tahir Akyürek ve 31 belediye başkanı toplantıya katıldı.Belediye Başkanları proje ve destek istedikleri konuları Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki’ye ve başkan yardımcılarına ilettiler.Toplantıya katılan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tek tek belediye başkanlarını dinledi.Ak Parti Belediyeciliğinin farkının tüm belediye başkanlarının bulunduğu yerlerde hissettirmesi için kardeş belediyecilik uygulamasının yararlarını anlattı.Belediye Başkanımız Münür Şahin,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Osmaneli projelerini ve yatırımlarını özetleyerek Milletvekilimiz Selim Yağcı ve Bakanlarımızın destekleri ile hedeflere ulaşmak için yaptıkları çalışmaları anlattı.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a Osmaneli halkının selamlarını,dualarını arzaden başkanımıza,Cumhurbaşkanımız her konuda destek olacağını söyleyerek Ak Parti ailesi belediyecilikte de güçlü bir kurumdur,Osmaneli için gereken her projenin ve yatırımın destekleyeceğini ifade etti.Cumhurbaşkanımız,Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden başkanımız Münür Şahin,toplantı sonrası Milletvekilimiz-Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Selim Yağcı ile birlikte bazı bakanlıklara ziyaretlerde bulunarak ilçemize döndü.