BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN’E KÖYÜNDEN COŞKULU KARŞILAMA

Osmaneli Belediye Başkanımız 2014-2019 döneminde çalışmalarıyla,ilçede yarattığı birlik ve beraberlik havasıyla Osmaneli halkının büyük sevgisini kazandı. Köylere sağladığı katkılar ve onların sorunlarına gösterdiği duyarlılık ve sürekli yakınlığı ile başkanımıza köylerden de büyük ilgi var. Çok kötü yönetilen bir adaylık süreci sonrası aday değişikliğine gidilmesine Osmaneli halkı büyük bir tepki gösterdi ve başkanımız kendine gösterilen desteğe kayıtsız kalmadı ve “Halk ne derse o”olacak diyerek bağımsız aday oldu.

Bu gece kendi köyü olan Hisarcık-Beşevler köyüne davet edilen başkanımız Münür Şahin’e gençler büyük sürpriz düzenledi. Köye meşaleler ve büyük kalabalıkla karşılanarak giren başkanımız çok duygulandı. Köylüler başkanımıza sevgi gösterilerinde bulundular.”Aday değişir,Başkan değişmez” sloganlarıyla köy adeta düğün havasına büründü.

Belediye Başkanımız Münür Şahin;”Hisarcık-Beşevler köyü halkına ve özellikle de gençlere çok teşekkür etti. 5 yılda Osmaneli ve köylerinde tarih yazdık, çok büyük hizmetleri birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Osmaneli ve köylerini büyüteceğiz, yükselişe geçeceğiz.Bu gece bizi coşkuyla karşılayan, sahip çıkan çok değerli gençlerimize, köylülerimize çok teşekkür ediyorum”dedi.