BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN:OSMANELİ BELEDİYESİ SANAYİ PARSELLERİNDE YÜKSELEN DEĞER “TAYRAŞ PETROL ÜRÜNLERİ AŞ” YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET AFŞİN İLE BİR ARAYA GELDİ.

Osmaneli Belediyesi Sanayi Parselleri üzerinde hızla yükselen değer “Tayraş Petrol Ürünleri AŞ” de yatırımın sonuna gelindi.İlçemize büyük değer katacak ve üreteceği ürünler ile ekonomimiz için katkı sağlayacak tesisimizde,.cevre düzenlemesi yapılıyor.
Başkanımız Münür Şahin bugün şirketin yönetim kurulu başkanı Mehmet Afşin ile bir araya gelerek tesiste incelemelerde bulundu.Osmaneli ekonomisinede önemli katkı sağlıyacak yatırımın tüm sorunları ile ilgileniyor ve şirkete yardımcı olma gayreti içindeyiz.

Başkanımız Münür Şahin;”Tayraş Petrol ürünleri AŞ Genel Müdürü Afşin’e aş Petrol Ürünleri AŞ yönetim kurulu başkanı Mehmet Afşin ile yatırımı gezdi,sorunlarını diniledi.Tamamlanma aşamasında olan şirketimiz için her türlü desteği verdiklerini söyleyen Başkan Şahin önemli bir yatırımı ilçemize kazandıran başta Mehmet Afşin olmak üzere emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz”dedi.