BAŞKANIMIZ OSMANELİ BASINININ ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

26229547_1971097819773418_6540267902280824771_n

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, Osmaneli Yerel Basını ile düzenlenen yemek programında bir araya geldi.

Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla, Osmaneli’nde görev yapan gazetecilere Kahraman Et Lokantasında yemek verdi. Düzenlenen yemek programına Belediye Başkan Yardımcımız Hayati Kaba, Bilecik İŞKUR Müdürü Ayhan Tozan, SGK İl Müdürü Adem Bedir, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi, Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, Ak Parti Osmaneli Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz katıldı.

Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, yemek programında ilçemiz gazetecilerinin gününü kutlayarak bir konuşma yaptı. Başkanımız yaptığı konuşmada; “Bizlerin yapmış olduğu hizmetleri kamuoyuna duyuran, bu konudaki çalışmalarında zaman ve mekan mefhumu tanımayan siz değerli basın mensuplarımızın gününü kutluyorum. Sizler var oldukça, sizler objektif ve tarafsız bir şekilde haber yaptıkça bizlerin çalışma şevki daha da artmaktadır. Osmaneli’nin gelişmesinde büyük katkıları olan siz değerli Basın Mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsız, objektif ve hayırlı haberler yapmanız dileklerimle gününüzü kutluyorum” dedi.

Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, Muhabir Ramazan Düz, AA Muhabiri Zeki Ceyhan ve İHA Muhabiri Zuhal Zengin’in de katıldığı yemekten sonra Başkanımız YMM Münür Şahin, Ak Parti Osmaneli İlçe Başkanı Mefharet Göbekçi ve Ak Parti Osmaneli İl Genel Meclisi Üyesi Hakan Özkan, gazetecilere hediye takdim ettiler.