BAŞKANIMIZ OSMANELİLİ GAZİLERİMİZİN “GAZİLER GÜNÜNÜ” KUTLADI

7-img_7133

Osmaneli’nde her yıl olduğu gibi, bu yıl da 19 Eylül Gaziler günü kutlaması yapıldı. Hükümet Konağı bahçesinde Osmaneli İlçe protokolünün ve Osmanelili Gazilerin katılımıyla saat 10.45’te Atatürk anıtına çelenk konmasıyla başlayan Gaziler Günü programı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.  19 Eylül Gaziler günü sebebiyle, İlçe Kaymakamımız Sn. Edip Çakıcı Osmanelili Gazilerimizi makamında kabul etti. Kaymakamımız Edip Çakıcı, Gazilerimizin geçmiş kurban bayramlarını ve Gaziler gününü kutladı. Gazilerimizin memleket ve millet için çok değerli olduğunu söyleyen Kaymakamımız, “Bizler bugün buralarda rahat bir yaşam sürüyorsak, bunu siz değerli Gazilerimize borçluyuz. Allah’tan Şehitlerimize rahmet, siz değerli Gazilerimize de sağlıklı, huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

Gazilerimiz daha sonra Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin’i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, Osmanelili Gazilerimizin gününü kutladı ve hep birlikte pasta kestiler. Belediye Başkanımız, Gazilerimize Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.  Başkanımız YMM Münür Şahin de ziyarette, “Her nerede olursa olsun vatan toprağı için savaş vermiş siz değerli Gazilerimiz, bizler için çok önemlisiniz. Bugünümüzü ve geleceğimizi sizlerin vermiş olduğu mücadelelere borçluyuz. Sizlerin sayesinde bu vatan toprakları bölünmedi, milletimiz parçalanmadı. Sizlere dün vermiş olduğunuz savaşlardan dolayı teşekkür ediyorum, bugünden sonra da sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum” dedi. Belediye Başkanımızı ziyarette, Osmanelili Gazilerimizden Celal Talih de Başkanımız Münür Şahin’e gösterdiği ilgi ve alakadan ve Osmaneli ilçesine  yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.