BAŞKANIMIZ PROLES OTOMOTİV ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.’Nİ ZİYARET ETTİ.İLÇEMİZDE KADIN GİRİŞİMCİLER KOOP.İLE İSTİHDAM ATÖLYELERİNDE YAPILABİLECEK İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ.

Başkanımız Münür Şahin,Proles Otomotiv Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. Ortağı Mahir Can,Şirket Genel Müdürü Adnan Cemşit ile bir araya geldi.Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi ile ilçemizde yaratılabilecek istihdam olanaklarının konu edildiği toplantıda özellikle kadınlarımızın çalışacağı atölye ve çalışma yöntemi görüşüldü.Proles Otomotiv Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. 2012 yılında “Yol Güvenliği Ürünleri” konusunda yenilikçi ve inovatif çözümler üretmek amacıyla kurulmuş.Proles Otomotiv marka/şirket kültür değerini ve sürdürülebilir küresel rekabet gücünü artırmak amacıyla; ürün, hizmet, marka, faaliyet alanı, iş süreçleri ve teknoloji kullanımına yönelik inovasyon çalışmalarını 40 yılı aşkın bir üretim ve pazarlama tecrübesi ile harmanlayarak küresel piyasalarda farklılaşarak liderliğe yürümektedir.Türkiye’de ve Dünyada bir ilki gerçekleştirmiş olan Proles Otomotiv; trafik seti içeriğinde yer alan ürünlerin üretimini kendi bünyesinde gerçekleştiren tek firmadır.Proles Otomotiv Bilecik Merkez’de yaklaşık 4.000m2 si kapalı alan olmak üzere 8000m2’lik alandaki tesislerinde ulusal ve uluslararası kalite standartlarıyla üretimini gerçekleştirmektedir. Başkanımız şirket yöneticilerine ilçemize ilgileri için teşekkür ederek,görüşmenin ilçemizde kadın istihdamına yönelik işbirliğe dönüşmesini diliyoruz dedi.