BAŞKANIMIZ SEKERMAN KÖYÜMÜZÜN HIDRELLEZ ETKİNLİĞİNE KATILDI, ESKİ SANAYİ BAKANI VE GEYVE BELEDİYE BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ.

Sekerman Köyümüzün daveti üzerine bugünkü hıdrellez etkinliğine katıldık. Eski Sanayi Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Hasan Ali Çelik ve Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ile Başkanımız Münür Şahin bir araya geldi. Sekerman Köyümüzün Osmaneli ile bağı çok fazla. Cuma Pazarımızda Köylülerini her zaman görebiliyoruz. Yine köylülerimizden Osmaneli ye yatırım yapan ve yerleşen bir çok aile var. Köylülerimizin ilgisine çok teşekkür ediyoruz. Her zaman işbirliği yaptığımız Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve Bakan Yardımcılığı Döneminde Sanayi Parselleri konusunda bizlere büyük destek olan ve ilçemizi ziyaret eden Milletvekilimiz eski Sanayi Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Hasan Ali Çelik’e tekrar teşekkür ediyoruz.