BAŞKANIMIZ TAEKWONDO SPORCULARIMIZI ŞAMPİYONADA ZİYARET ETTİ

16708386_10211091689986147_1318741105830281731_n

Bir haftadır Antalya Belek’te devam etmekte olan Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonası ve Uluslar arası Türkiye Open Taekwondo Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi en güzel şekilde temsil eden sporcularımızı Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, şampiyona sırasında ziyaret etti.

Dört taekwondo sporcumuz Antalya Belek’te devam etmekte olan karşılaşmalarda 1308 Osmaneli Belediye Spor’u ve ilçemizi en güzel şekilde temsil ediyor. Şampiyonanın ilk gününde 55 kiloyla karşılaşmaya katılan sporcumuz Zehra ARI, ikinci olarak gümüş madalya almaya hak kazandı. Finale kadar hiç zorlanmadan ilerleyen Zehra ARI, finalde rakibine yenilerek gümüş madalyanın sahibi oldu. Şampiyonaya gümüş madalya ile başlamak 1308 Osmaneli Belediye Spor diğer taekwondocularına da moral sağladı. 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo antrenörü Mesur DÜŞ yaptığı açıklamada; “şampiyonanın ilk gününde kazandığımız gümüş madalya bizlere büyük moral oldu. Adeta manevi doping etkisi yaptı. Diğer sporcularımızdan da aynı başarıları bekliyoruz. Osmaneli’ne bol madalya ile döneceğiz” dedi.

Şampiyonanın altıncı gününde ise Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı ve 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwonda Branşı Sorumlusu Yalçın KARACA ile birlikte şampiyona sırasında sporcularımızı ziyaret etti. Sporcularımıza destek ve moral veren Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin’e Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa YAMAN, Belediye Başkan Yardımcımız ve 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Başkanı Hayati KABA da eşlik etti.

Başkanımız müsabakanın altıncı gününde sporcularımızı müsabaka sonuna kadar izledi ve onlara destek oldu. Sporun her branşını sonuna kadar desteklediğini ifade eden Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “çocuklarımızı ve gençlerimizi spora teşvik ederek onları kötü alışkanlıklardan koruyoruz. Sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için Osmaneli ilçemizde her tür imkan ve olanağı sağlıyoruz. Sporcularımız da ilçemizi madalyalar ile taçlandırıyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.