BAŞKANIMIZDAN BİR ANKARA ZİYARETİ DAHA

PhotoGrid_1472198483902Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli İlçesinin yatırım ve projeleri için tekrar Ankara’daydı.

Başkanımız, Başkentte İçişleri Bakanlığı’na, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na, İller Bankası’na ve Mahalli İdareler’e ziyaretlerde bulundu. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Ankara temasları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilçemiz hakkında yapılacak çalışmaları gündeme getirdi. Belirli dönemlerde ilçemiz için gerek bölgede gerek ülke çapında gerçekleştirilen toplantı ve çalışmalara katılan Belediye Başkanımız Münür ŞAHİN, gerçekleştirilen toplantı ve ziyaretlerde şehrimize yönelik çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN Ankara temasları ile ilgili yaptığı açıklamada: “Osmaneli için belirlediğimiz “Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli” hedefine planlı, programlı bir şekilde hareket ederek hızla ilerliyoruz. Bu dönemi, üç dönemlik hizmetle tamamlamak kişisel hedefimizdir. Ankara’da Bakanlıklarda Osmaneli’nin yatırım ve projeleri için görüşmeler yapmamızı sağlayan Milletvekilimiz Sn. Halil ELDEMİR’E, Bilecik Valisi Sn. Süleyman ELBAN’A ve Bilecik İl Başkanı Sn. Fikret KARABIYIK’A teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Osmaneli’ni her geçen gün biraz daha fazla geliştiriyoruz” dedi.