BAŞKANIMIZDAN İLKOKUL 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNE HEDİYE KİTAP SETİ

2-img_7199

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrenciler yeniden okullarıyla, öğretmenleriyle ve dersleriyle buluştu. Bu yeni eğitim-öğretim yılında çok sayıda öğrenci ilk defa okullu oldu.

İlçemizde de birçok öğrenci bu yıl ilk defa okulla tanıştı, birinci sınıf sıralarını doldurdu. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN de İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut EKİNCİ ile birlikte bugün İlkokula yeni adım atan birinci sınıf öğrencilerini sınıflarında ziyaret etti. Birinci sınıfları tek tek gezen Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, minik öğrencilere ve öğretmenlerine yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyerek kendilerine kitap seti hediye etti.

Başkanımızın sınıfları ziyaretine çok sevinen öğrenciler kendisini ayakta karşıladı. Başkanımızın bizzat takdim ettiği hediyelere öğrenciler “çok teşekkür ederiz” diyerek karşılık verdi.

Okunma Sayısı: 1.669