BAŞKANIMIZDAN YENİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRESİNE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA ve İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN ile birlikte Bilecik ilimize yeni atanan Milli Eğitim Müdüresi Fazilet DURMUŞ’u makamında ziyaret etti.

Başkanımız yeni atanan İl Milli Eğitim Müdüremiz Fazilet DURMUŞ’a yeni görevinden dolayı hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yeni görev yerinde kendisine başarılar dileyerek Geleneksel Osmaneli Evleri’nin bulunduğu seramik bir tablo hediye etti

Müdüremiz Fazilet DURMUŞ, Başkanımızın nezaket ziyaretinden çok memnun kaldığını ve mutluluk duyduğunu ifade etti.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, ayrıca Bilecik İl Milli Eğitim Müdüremiz Fazilet DURMUŞ ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Osmaneli’ndeki yatırımlarını da değerlendirdi. Başkanımız değerlendirdiği konuları şu şekilde maddeledi:

• İmam Hatip Ortaokulu inşaatı devam ediyor.
  • Belediyemizce arsası bağışlanan Osmaneli Çok Programlı Lisesi, ilçemiz eğitimine özellikle teknik ana eleman konusunda büyük katkı sağlayacak. Okul şu an ihale aşamasında.
  • Bahçesindeki tarihi okul hariç Balaban İlkokulu yıkılarak yeni okul yapılacak. Projesi şu anda hazırlanıyor.
  • Anadolu Lisesi yanına yapılacak Kız Öğrenci Yurdu, şu anda proje ve ihale aşamasında.
  • İlçemiz Osmaneli, öğretmenler açısından zorunlu hizmet alanı haline getirildi. Bu yıl Osmaneli’nde öğretmen açığı olmayacak.
  • Eğitimde yeni bölümler açılması ve turizm-sağlık-tarım ve teknik konularında daha birçok konu görüşüldü. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN aynı zamanda yayınladığımız bu haber vasıtasıyla ilçemizde her alanda yürütülen çalışmalarda desteklerini esirgemeyen hemşehrimiz Eski Milli Eğitim Müdürü Sn. Prof. Dr. Nabi AVCI’ya ve Bilecik Milletvekilimiz Halil ELDEMİR’e teşekkür ettiğini de ifade etti.

IMG-20160817-WA0010