BAŞKANIMIZIN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

18011099_1849235928626275_2656642056201239023_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkanımız YMM Münür ŞAHİN,1 Mayıs İşçi Bayramı’nın barış, huzur ve bayram havasında geçmesi temennisinde bulunarak “Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Belediye olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en önemli dayanışma günlerinden biri olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı, emeğe verilen değerin ve gösterilen saygının ifadesidir.

1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmalıdır.

Osmaneli Belediyesi olarak çalışan işçilerimizi büyük bir ailenin üyeleri gibi görüyoruz. Belediyemiz, işçi haklarına karşı gösterilen hassasiyet ve iş yeri barışı konusunda örnek belediyeler arasındadır.

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum.”

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN